Dubbel 3-hoek poot

Robuust stalen onderstel, set van 2

  • Industriële afwerkingsopties
  • Mooi in combinatie met onze tafelbladen
  • Eenvoudige montage
  • Snelle levering

Heeft u een nieuw eiken tafelblad gekocht, maar bent u nog op zoek naar de perfecte set stalen poten? Of wilt u uw huidige tafel een nieuwe look geven? Bij De Vloerenfabriek hebben wij een groot assortiment prachtige stalen onderstellen in een set van 2 stuks voor uw eettafel. Onze tafelpoten zijn standaard onbehandeld (blank gelakt), maar deze kunnen ook in een kleur naar keuze gepoedercoat worden. Neem contact met ons op als u de hoogte van 72 cm wilt aanpassen. Bent u opzoek naar zwart gepoedercoaten u poten kies dan bij kleur tafelpoten voor zwart gepoedercoat.

EIGENSCHAPPEN 3-HOEK POOT

Onze dubbele 3-hoek poten zijn gemaakt van een koker 10x5cm. Bent u op zoek naar een andere maat koker? U kunt hiervoor contact met ons opnemen.

3-HOEK POOT ONDER DE TAFEL BEVESTIGEN

Op beide bovenkanten van de dubbel 3-hoek poten hebben we voor u al een stevige montageplaat bevestigd. De gaten hebben we ook al voorgeboord. Zo monteert u thuis snel en gemakkelijk de U poten onder uw tafelblad. De bouten die u hiervoor nodig heeft leveren wij mee met de poten. Heeft u toch hulp nodig? Bel ons dan op 036-3030 155 of stuur een email naar info@tabletoptrading.nl.

VOORDELEN POOT VAN STAAL

Heeft u kortgeleden een uniek tafelblad besteld? Of wilt u juist uw houten tafelpoten vervangen voor stalen tafelpoten? Ga dan voor de stalen poten van De Vloerenfabriek. Het volledige onderstel is heel goed te combineren met onze tafelbladen en het geeft uw interieur een industriële look.

Een poot van staal wordt meestal gezien als een luxere optie ten opzichte van houten tafelpoten. U ontvangt voor de meerwaarde wel een aantal belangrijke voordelen:

  • Industriële en moderne uitstraling
  • Hogere draagkracht
  • Gaat binnenshuis levenslang mee
  • Duurzaam
  • Standvastig en veilig dankzij hoogwaardig laswerk

STALEN POTEN KOPEN

U bestelt eenvoudig en snel via onze webshop uw ideale stalen poten. De productprijs die u bij het aanbod ziet, geldt voor de volledige set tafelpoten (2 stuks). Bent u toch op zoek naar een ander soort onderstel? U vindt in ons uitgebreide assortiment nog meer soorten stalen tafelpoten.

SHOWROOM IN ZEEWOLDE

Als u de diverse tafelpoten eerst in het echt wilt bekijken, dan bekijkt u ze in onze showroom aan de Ganzenweg 8 te Zeewolde. Op de contactpagina vindt u onze openingstijden. Hier is het ook mogelijk om het contactformulier in te vullen bij eventuele vragen. Natuurlijk zijn we ook bereikbaar op 036-3030 155 of per e-mail: info@tabletoptrading.nl.

LEVERTIJDEN

De levertijd van onze dubbel 3-hoek poten is ongeveer 2 weken bij afhalen, bij bezorgen is de levertijd rond de 3 weken.

 

Kleur

Goud Poedercoat, Onbehandeld Staal, Zwart Poedercoat

Kom langs op afspraak!

Wij zijn van maandag t/m zaterdag geopend.
Ganzenweg / Ganzenpad 8
3898 LK Zeewolde

Wilt u voor uw klant graag een blad uitzoeken, dit kan. Wij hebben alles op voorraad. Wij zijn op afspraak geopend.

Let u op! De ingang van onze showroom bevindt op een parallelweg. Komt u vanaf Harderwijk neem dan de parallelweg aan de linkerzijde, u bent bestemmingsverkeer. Vanuit de richting Lelystad neemt u de parallelweg aan de rechterzijde.

Heeft u vragen?

Neem contact met ons op:

Phone:
06-14949297 (ook via whatsapp)