Spinpoot

Sterke, stalen tafelpoot spin

  • Unieke tafelpoot met veel draagkracht
  • Onbehandeld en afgewerkt te bestellen
  • Perfect in combinatie met een houten tafelblad
  • Snel uit voorraad leverbaar

Zoekt u een poot voor onder uw tafel die weinig mensen hebben en die een echte aanwinst is voor uw moderne interieur? De spinpoot van De Vloerenfabriek is gemaakt van sterk staal. U bestelt hem onbehandeld of in mat zwart met de standaard afmeting 150x80x72 cm (lxbxh).

De industriële tafelpoot is gemaakt van 4 stalen kolommen die elk 10 bij 10 cm zijn. Deze unieke poot heeft niet alleen een stoere én elegante uitstraling, maar is ook nog eens heel sterk. Hij draagt uw eiken tafelblad met gemak.

Wenst u een andere kleur of hoogte voor uw spinpoot tafel? Op aanvraag voorzien we hem van een kwalitatieve poedercoating of passen we de hoogte aan.

Spinpoot tafel monteren

Op iedere stalen kolom zit al een stevig gelaste montageplaat met voorgeboorde gaten. Dit maakt de montage voor u extra gemakkelijk. Het enige wat u nog hoeft te doen, is de poot onder het tafelblad bevestigen. U vindt in ons assortiment hoogwaardige tafelbladen die heel mooi gecombineerd kunnen worden met een stalen spinpoot.

Voordelen van een tafel met spinpoot

Zoekt u een tafelpoot die niet alleen prachtig in het interieur past, maar ook ontzettend sterk is? Kies dan voor een stalen spinpoot van De Vloerenfabriek. De poot in combinatie met bijvoorbeeld een massief boomstam tafelblad is een rijke toevoeging en tilt de industriële look van de kamer naar een hoger niveau.

Een spinpoot van staal is een luxere optie ten opzichte van een traditioneel houten tafelpoot en biedt betere voordelen:

  • Meer draagkracht
  • Kwalitatief laswerk: veiliger, steviger en sterker
  • Industriële en moderne uitstraling
  • Duurzamer

Spinpoot kopen

U bestelt de stalen spinpoot met de gewenste afwerking eenvoudig en snel in onze webshop. Is deze tafelpoot toch niet precies waar u naar op zoek bent? We bieden nog veel meer stalen tafelpoten.

Wanneer u de verschillende onderstellen eerst zelf wilt zien, kunt u altijd langskomen bij onze showroom aan de Ganzenweg 8 in Zeewolde. Hier ligt onze collectie uitgestald en krijgt u passend advies van onze medewerkers.

Heeft u eventuele vragen waar u direct antwoord op wilt hebben? U bereikt ons eenvoudig op 036-3030 155 of per e-mail: info@tabletoptrading.nl.

Afmetingen

150x80x72 cm (lxbxh)

Kleur

Goud Poedercoat, Onbehandeld Staal, Zwart Poedercoat

Kom langs op afspraak!

Wij zijn van maandag t/m zaterdag geopend.
Ganzenweg / Ganzenpad 8
3898 LK Zeewolde

Wilt u voor uw klant graag een blad uitzoeken, dit kan. Wij hebben alles op voorraad. Wij zijn op afspraak geopend.

Let u op! De ingang van onze showroom bevindt op een parallelweg. Komt u vanaf Harderwijk neem dan de parallelweg aan de linkerzijde, u bent bestemmingsverkeer. Vanuit de richting Lelystad neemt u de parallelweg aan de rechterzijde.

Heeft u vragen?

Neem contact met ons op:

Phone:
06-14949297 (ook via whatsapp)