Brug poot salon/bankje

  • standaard maten tafelpoten
  • diverse kleuropties van de tafelpoten
  • makkelijk te combineren met onze tafelbladen
  • direct leverbaar
  • maatwerk ook mogelijk

Op zoek naar een moderne tafelpoot? Deze poten zijn een solide basis voor uw houten salon tafelblad of bankje. De stalen poot worden gemaakt van stalen kokers van 5x5cm met ter decoratie een brug detail. Bent u op zoek naar een afwijkende maat/ koker? Neem dan contact met ons op. We bekijken samen wat er mogelijk is. De afmeting van de poot is standaard: 170x60x72cm (LxBxH).

AFWERKINGEN TAFELPOTEN

We leveren ze standaard onbehandeld staal en in de bovengenoemde afmeting. U kunt eenvoudig in het keuzemenu aangeven of u de poten onbehandeld of wilt laten poedercoaten.

STALEN BRUG POOT ONDER DE TAFEL MONTEREN

We plaatsen op de bovenkant van iedere tafelpoot een sterke montageplaat met voorgeboorde gaten. U hoeft alleen nog het onderstel aan het blad te monteren. Op die manier garanderen we u een eenvoudige en snelle montage.

REDENEN OM VOOR EEN BRUG TAFELPOOT TE GAAN

Het onderstel heeft een prachtige uitstraling die heel mooi past bij ieder modern en industrieel interieur. De poten hebben een enorme draagkracht en vormen samen een stevige basis voor uw houten tafelblad.

Hieronder vindt u nog een aantal redenen om voor de Brug tafelpoot te gaan:

  • Industriële & moderne uitstraling
  • Stevig, sterk en veilig door degelijk laswerk
  • Duurzamer dan houten tafelpoten

STALEN BRUG POOT KOPEN

U bestelt bij De Vloerenfabriek veilig en snel uw stalen brug poot. Wilt u zien wat we nog meer aanbieden? Bekijk dan ons complete aanbod stalen tafelpoten.

SHOWROOM IN ZEEWOLDE

Bekijkt u de diverse onderstellen liever eerst in het echt? De deur van onze showroom aan de Ganzenweg 8 in Zeewolde staat altijd voor u open. Hier hebben we ons volledige assortiment uitgestald en geven we u advies, zodat u een weloverwogen keuze kunt maken.

LEVERTIJDEN EN CONTACT

Onze onbehandelde en gepoedercoaten Brug poten zijn niet standaard voorradig. U kunt contact met ons opnemen over de actuele voorraad. Bij afhalen kunnen de poten vaak al binnen 2 weken worden afgehaald. Ook kunnen wij deze voor u laten bezorgen, de levertijd bij bezorgen is 3 weken. Alle andere maten kokers leveren we ongeveer 3 weken na uw bestelling.

Bent u op zoek naar een andere maat koker? Neem dan contact met ons op: 036-3030 155 of info@tabletoptrading.nl. Ook bij vragen kunt u ons via deze weg makkelijk bereiken!

Kleur

Goud Poedercoat, Onbehandeld Staal, Zwart Poedercoat

Kom langs op afspraak!

Wij zijn van maandag t/m zaterdag geopend.
Ganzenweg / Ganzenpad 8
3898 LK Zeewolde

Wilt u voor uw klant graag een blad uitzoeken, dit kan. Wij hebben alles op voorraad. Wij zijn op afspraak geopend.

Let u op! De ingang van onze showroom bevindt op een parallelweg. Komt u vanaf Harderwijk neem dan de parallelweg aan de linkerzijde, u bent bestemmingsverkeer. Vanuit de richting Lelystad neemt u de parallelweg aan de rechterzijde.

Heeft u vragen?

Neem contact met ons op:

Phone:
06-14949297 (ook via whatsapp)